Ljiljana Cubrilo Gagic

Ljiljana Cubrilo Gagic

Manager

+352691486227

flplux@flp.com

Circle Image

Можност за вас

Да бидете во можност да ја контролирате вашата финансиска судбина значи да бидете во можност да остварите се што ќе посакате во вашиот живот. Ако вашата работа или кариера не се движи во правец во кој посакувате, Засекогаш Живи Производи ви нуди одлична можност да го променти правецот на вашиот живот!

Што имате да изгубите?!

Што е поважно отоколу да заработувате повеќе пари? Време. Поточно речено, времето потребно да ги правите сите оние работи во кои уживате најмногу со вашата фамилија и пријатели. Напорите кои би ги вложиле во вашиот FLP бизнис СЕГА ќе ви бидат вратени многукратно во форма на продажбите кои ќе ги остварите од вашиот тим на дистрибутери кои ви овозможуваат да имате доволно време и приходи за да живеете живот каков што посакувате. Засекогаш Живи ги има сите потребни алатки за ваш успех:

  • Квалитетни производи
  • Извонреден кадар за техничка поддршка
  • Одлични алатки за продажба и маркетинг
  • Семинари за обука
  • Бонуси и поволности за дистрибутери
  • Опсежен вебсајт на компанијата и лични вебсајтови за дистрибутери

Се погриживме за истражувањето и развојот на производи, истражување на пазарот, пакувањето, дистрибуцијата, маркетингот и адиминистративната работа за вас. Се што треба да направите е да ги споделите докажаните квалитетни производи со своите потрошувачи, и со тоа ќе го создадете вашиот бизнис!

БЕСПЛАТНО е да се зачлените, па затоакликнете овде - и започнете го патот кон побогата иднина со ЗАСЕКОГАШ!